Skip links

Filtreau gaat naar Interzoo 2024

Met grote opwinding kondigen we aan dat Filtreau dit jaar aanwezig zal zijn op Interzoo 2024, de grootste beurs van de internationale huisdierindustrie! Van 7 tot en met 10 mei 2024 zullen we ons bevinden in Nuremberg, Duitsland, om onze gloednieuwe Excellent Lijn te presenteren, speciaal ontworpen voor échte vijver & koi liefhebbers. 

Stand
Hal 4A / Standnummer 4A-120
Wimäca International BV

Datum
07-05-2025 10:00 - 18:00
08-05-2024 10:00 - 18:00
09-05-2024 10:00 - 18:00
10-05-2024 10:00 - 16:00

Adres
NürnbergMesse
Messezentrum 1, 9071 Nürnberg

Een nieuwe generatie vijverfilter

Je Pagina Titel

Filtreau staat bekend om zijn toewijding aan innovatie en kwaliteit binnen de wereld van vijver- en zwembadfiltratie. Met de Excellent vijverfilters tillen we deze belofte naar een hoger niveau. Deze lijn vertegenwoordigt het toppunt van onze technologische voortgang en jarenlange ervaring in het creëren van hoogwaardige filtersystemen.

Onze Excellent filters zijn ontworpen met één doel voor ogen: het bieden van de allerbeste waterkwaliteit voor je geliefde vijver en koi. Of je nu een doorgewinterde hobbyist bent of net begint met het creëren van je droomvijver, onze vijverfilters zijn gemaakt om te voldoen aan de unieke behoefte van jouw vijver.

Waarom Interzoo?

Je Pagina Titel

Interzoo is dé ontmoetingsplaats voor professionals binnen de huisdierindustrie. Als wereldwijde speler willen we niet alleen onze nieuwe Excellent Lijn vijverfilters tonen, maar ook verbinding maken met gelijkgestemde experts, distributeurs en liefhebbers. Het is een kans om onze passie voor hoogwaardige vijver- en zwembadfiltratie te delen en waardevolle inzichten te verzamelen die ons helpen onze filters voortdurend te verbeteren.

Op Interzoo kunnen we onze Excellent Lijn presenteren aan internationaal publiek van liefhebbers en professionals. We willen niet alleen onze zwembadfilters en vijverfilters laten zien, maar we willen ook luisteren naar de behoefte van onze klanten en partners. Samen werken we aan oplossingen die voldoen aan de evoluerende eisen van de markt.

Kom ons bezoeken bij Interzoo 2024

Wij nodigen je van harte uit om ons te bezoeken op Interzoo 2024 en de Excellent Lijn van Filtreau zelf te ervaren. Ons deskundig team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt om de beste beslissingen te nemen voor je vijverfiltratie behoeften. 

UV-C HO 80 watt

De nieuwe dompel Filtreau UV-C Module UNOX RVS draagt bij aan zuiver vijverwater. Zowel het ingenieuze ontwerp als de hoogwaardige materialen draaien uit op een hoge UV-C-straling met een golflengte van exact 253,7 Nm. Deze hoge dosis bestraling vernietigd vrijwel alle bacteriën, virussen en eveneens schimmels. De toegevoegde chemicaliën, zoals Chloor, kunnen met tot wel 80 procent worden beperkt met als gevolg zuiverder gezonder water!

SPG XL aandrijfmotor

Onze industriële SPG aandrijfmotor levert 130Nm. De eenheid voor moment (kracht x arm) is Newtonmeter. Het wordt gebruikt om daarmee onder andere de trekkracht van een motor aan te duiden. Deze aandrijfmotoren zijn uitsluitend voor onze trommelfilters geconstrueerd! De motoren zijn op het filter gemonteerd met een dubbele kering om zowel lekkage als deformatie te voorkomen.

Onze Excellent Lijn vijverfilters zijn standaard uitgerust met:
 • RVS Sproeiers
 • RVS Vlotter
 • RVS Spoelpomp 5/7 bar
 • RSPG XL aandrijfmotor
 • Automatische spoelgoot
 • Goot borstels
 • 80 watt HO RVS UV-C
 • Flexibele PP filter scherm
 • Industriële aandrijfmotor 130 Nm
 • Besturingskast met dekselbeveiliging
 • Extra ruimte bij inlaat trommel
Download gratis

2024 catalogus download

Download vandaag de nieuwe catalogus van Filtreau. Filters, UV-C verlichting en Accessoires.​

This website uses cookies to improve your web experience.
nl_NL

Download catalogus

Download vandaag de nieuwe catalogus van Filtreau.
Filters, UV-C en accessoires.