Skip links

Waar het begon

Over Filtreau

Filtreau is hèt toonaangevende A-merk op het gebied van UV-C technologie en waterdesinfectie. De producten doden bacteriën, virussen en schimmels en zorgen voor kristalhelder en schoon water in (koi)vijvers en zwembaden.

Filtreau is een merk van Wimäca International, dat opereert vanuit het zuiden van Nederland. Met meer dan 40 jaar ervaring en opgebouwde kennis op het gebied van UV-C technologie en waterdesinfectie zijn wij uw ideale partner voor de productie van al uw gehele waterdesinfectielijn.

Download gratis

2024 catalogus download

Download vandaag de nieuwe catalogus van Filtreau. Filters, UV-C verlichting en Accessoires.​

Uw eigen merknaam

Private label

Onze producten op de markt brengen onder uw eigen merknaam? Dat is mogelijk bij Wimäca! Samen kijken we naar uw wensen en kunnen wij onze producten volledig in uw uitstraling gieten. Van uw eigen verpakking en gebruiksaanwijzingen tot aan divers promotiemateriaal voor op beurzen tot aan een website in uw eigen stijl. Wimäca heeft talloze mogelijkheden om uw product onder uw eigen naam op de markt te brengen.

40+ jaren ervaring

Lage prijzen, hoge kwaliteit

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er goed werkt en wat niet. Wij zijn daardoor uitstekend in staat om hoogwaardige waterfiltratieproducten op de markt te brengen.
Omdat wij alle producten in eigen huis ontwikkelen en produceren kunnen wij daarnaast onze prijzen laag houden.

62+ landen

Wereldwijde levering

Wimäca International ontwikkelt en produceert al haar (Filtreau) producten in Nederland. Vanuit Son en Breugel bedienen wij de zakelijke markt over de gehele wereld. Wij leveren aan klanten in meer dan 62 landen. 

Filters

UV-C Verlichting

Accessoires

This website uses cookies to improve your web experience.
nl_NL

Download catalogus

Download vandaag de nieuwe catalogus van Filtreau.
Filters, UV-C en accessoires.


Onboarding
nieuwe partners

Registreren via formulier

Vul het onbaording formulier in en wij worden automatisch op de hoogte gebracht van uw aanmelding.

Controle en afspraak

Op basis van de door u ingediende informatie controleren wij uw aanmelding en nemen contact met u op voor een afspraak.

Toegang partner portal

Na goedkeuring door een van onze medewerkers ontvangt u inlog informatie voor deze website. Hier kunt u online bestellingen plaatsen en uw persoonlijke prijzen zien.